Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

CAN AM

BRP, produsenten av Can-Am ATV, UTV og SXS terrengkjøretøy, Ski-Doo & Lynx snøscootere og Seadoo jetski er blant annet en av verdens største leverandører av nytte- og fritidskjøretøy.

 

I vårt brede utvalg av reservedeler og tilbehør til Can-Am ATV-er og UTV-er finner du alt du måtte trenge for å reparere eller utstyre maskinen din for nye eventyr.

Finn de riktige delene til din Can-Am med vår delevelger og komme med forslag på mengder egnet tilbehør og reservedeler.

 

Til Can-Am leverer vi mange reservedeler, serviceprodukter og utstyr som støtter reparasjoner eller optimal bruk av maskinen din.

Can-Am er et merke innenfor et gigantisk konsern som opererer under navnet BRP, som står for Bombardier Recreational Products, helt tilbake til 1942. Can-Am er merket for ATV-, UTV- og SXS-modellene som BRP i dag produserer i sine fabrikker i Canada, USA, Mexico, Østerrike og Finland.

Can-Am er en ganske ung produsent av firehjulinger og deres første Traxter ATV-modeller under Bombardier-merket kom i begynnelsen av 2000-tallet, like etter, i 2006-2007, lanserte Can-Am en helt ny serie med ATV-modeller, og selskapet begynte å investere helhjertet i utvikling av kjøretøy med høy ytelse for fornøyelse og arbeid. Siden den gang har utviklingen gått raskt og i dag er Can-Am en av verdens største produsenter av firehjulinger og Side by Sides, som kjennetegnes av kraftige maskiner med ytelse, kjøreerfaring og banebrytende design.

Blant Can-Ams brede modellutvalg finner vi i dag Outlander og Renegade ATV-modeller designet for både ugagn og arbeid, Defender/Traxter UTV-modeller for alle former for komfortabel passasjertransport og arbeid samt Commander og Maverick SXS som er sport UTV-er som tilbyr virkelig intense kjøreopplevelser. I tillegg til ovennevnte brede modellprogram har Can-Am også utviklet Quad-modeller under modellnavnet DS, hvor DS 450 var en avansert Quad for racing og DS 70 og 90-modellene fremfor alt er de som står igjen på markedet og er en perfekt startmaskin for de yngre bedriftene.

På ATVPRO har vi lang erfaring med Can-Am ATV & UTV og kan hjelpe deg med mange reservedeler og tilbehør slik at du kan utføre service og reparasjon av maskinen din for å kunne bruke den maksimalt i lang tid fremover.

Populære Can Am Deler
Filter
45 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 45 produkter
Viser 45 av 45 produkter