Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

GOES

Goes ATV er en veletablert produsent av firehjulinger og UTV-modeller som har blitt solgt lenge i Norden. I modellprogrammet finner du flere populære firehjulsmodeller fra 300 kubik og oppover.

I vårt brede utvalg av reservedeler og tilbehør til Goes ATV og UTV finner du alt du måtte trenge for å reparere eller utstyre maskinen din for nye eventyr.

Søk etter de riktige delene til din Goes med vår reservedelsvelger og få forslag til mengder av passende tilbehør og reservedeler.

Til Goes tilbyr vi en rekke reservedeler, serviceprodukter og utstyr som støtter reparasjoner eller optimal bruk av maskinen din.

Goes er et fransk selskap som spesialiserer seg på å produsere rimelige firehjulinger for jobb og fornøyelse. Goes har alltid stått bak noen av de bestselgende ATV-modellene, og Goes 520 skiller seg ut som en maskin som i noen år ble ATV-en til hele Norden.

Goes har i dag flere modeller i sitt sortiment for å passe både enklere arbeid og persontransport samt kraftigere maskiner for de som ønsker å kombinere nytte med nytelse.

Nesten alle ATV-er fra Goes produseres i samarbeid med store motorprodusenter og det er en av grunnene til at Ges kan holde en konkurransedyktig pris på; deres maskiner, i lang tid hadde Goes og CF Moto et nært samarbeid og mange Goes-modeller som Goes 520, 525 og 625 deler mange deler med CF Moto-maskiner, på de siste årene har Goes også samarbeidet med Loncin for å produsere neste generasjons ATV- og UTV-modeller.

På ATVPRO, vi har lang erfaring med Goes ATV og kan hjelpe deg med mange reservedeler og tilbehør slik at du kan utføre service og reparasjon av maskinen din for å kunne bruke den maksimalt gjennom hele året.en tid fremover.

Populære Goes ATV-deler
Filter
12 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 12 produkter