Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

MUC-OFF

Muc-Off: lidenskapelig pioner innen ytelse

Hos Muc-Off er spenningen ved turen og jakten på utendørseventyr kjernen i alt vi gjør. Selskapet ble grunnlagt i 1991 av Rex og Marilyn Trimnell under navnet X-Lite UK, på en tid da Right Said Fred dominerte listene og konseptet med Downhill-racing fortsatt dukket opp. Fra disse tidlige dagene ble Muc-Off født ut fra et behov for produkter som matchet de krevende miljøene med stier, fjell og skateparker.

Besatt av ytelse, skapte Rex Trimnell først en karakteristisk rosa rengjøringsspray for å vedlikeholde utstyret sitt, som raskt ble kjent for sin effektivitet. Denne innovasjonen la grunnlaget for hva Muc-Off skulle bli: et fyrtårn for innovasjon innen pleie- og ytelsesprodukter for sykler og mer.

I dag er Muc-Off globalt anerkjent som det fremste merket for idrettsutøvere og konkurrerende syklister på tvers av disipliner, fra EF Pro Cycling-teamet til supersykkelrytteren Scott Redding. Merket tilbyr et omfattende utvalg av produkter, fra deres ikoniske rosa rensemidler til avanserte smøremidler, sprayer, klær og til og med antibakterielle løsninger. Hvert produkt er et bevis på Muc-Offs forpliktelse til kvalitet og innovasjon.

Innovasjon hos Muc-Off står aldri stille. Selskapet utvikler kontinuerlig nye ideer i sitt toppmoderne R&D-senter, ledet av Rex' sønn, Alex, MD (Mad Developer). Hver ny kreasjon er grundig testet internt av både tekniske eksperter og hardcore ryttere for å sikre at den oppfyller høye ytelsesstandarder. Denne praktiske tilnærmingen sikrer at alle Muc-Off-produkter ikke bare leverer funksjonelt, men også legemliggjør ånden til syklistene de er laget for.

Muc-Off er fortsatt et merke som bryter formen. For rytter, for rytter, fortsetter deres unike blanding av praktisk og innovasjon å flytte grensene for hva ytelsesprodukter kan være. Enten du makulerer på stier eller pusser sykkelen din, er Muc-Off med deg på hver tur, og sørger for at utstyret ditt er i topp stand og like nådeløst som lidenskapen din.

Filter
12 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 12 produkter
Viser 12 av 12 produkter