Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

CF MOTO

CF Moto er i dag en av verdens største produsenter av ATV og UTV terrengkjøretøy med et stort utvalg av firehjulinger fra 400  opp til 1000 kubik.

I vårt brede utvalg av reservedeler og tilbehør til CF Moto ATV og UTV finner du alt du måtte trenge for å reparere eller utstyre maskinen din for nye eventyr.

Finn de riktige delene til din CF Moto med vår reservedelsvelger og få forslag til masse passende tilbehør og reservedeler.

For CF Moto leverer vi massevis av reservedeler, serviceprodukter og utstyr som letter reparasjoner eller optimal bruk av maskinen din.

CF Moto har eksistert siden 2007 og er i dag Nordens mest solgte firehjulingmerke med tusenvis av solgte maskiner gjennom årene. Med sitt brede modellprogram av firehjulinger har CF Moto virkelig slått gjennom som en produsent som mange i dag ser på som en reell utfordrer til mer etablerte merker.

I motsetning til mange mindre kinesiske merker som har kommet og gått over årene har CF Moto holdt seg på markedet og stadig tatt større og større markedsandeler, de har vært i stand til å gjøre dette ettersom de har produsert rimelige og pålitelige maskiner med gode funksjoner gjennom årene støttet av et sterkt byrå som alltid har vært i stand til å gi reservedeler og støtte.

Det som startet med en enkel 500 kubikk modell i CF Moto Allroad 500 og 500 Edition har i dag utviklet seg til et komplett utvalg av maskiner mellom 450 og 100 kubikk tilpasset både bruksområder og nytelse.

I dag er CF Moto en av verdens største ATV-produsenter og også lisensproduserte kjøretøy fra kjente motorsykkelprodusenter som KTM og har salg over hele verden.

I CFs brede modellutvalg finner du i dag ATV-modellene i C-Force-serien hvor du kan velg mellom 450 opptil 1000 kubikkmeter med maskiner, U-Force-serien med UTV-modeller for de som trenger en pålitelig og robust arbeidshest til gården eller Z-Force-serien med sporty SXS-maskiner for morsom busskjøring på grusveier eller i skogen.

På ATVPRO har vi lang erfaring med CF Moto ATV og kan hjelpe deg med mange reservedeler og tilbehør slik at du kan servicere og reparere maskinen din for å kunne bruke den til maksimalt i lang tid fremover.

Populære CF Moto-deler
Filter
581 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 581 produkter
Viser 48 av 581 produkter