Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

LINHAI

Linhai er en global produsent av ATV-er og UTV-er for fornøyelse og arbeid.

I vårt brede utvalg av reservedeler og tilbehør til Linhai ATV-er og UTV-er finner du alt du måtte trenge for å reparere eller utstyre maskinen din for nye eventyr.

Søk etter de riktige delene til din Linhai med vår reservedelsvelger og få forslag til mengder av passende tilbehør og reservedeler.

Til Linhai tilbyr vi en rekke reservedeler, serviceprodukter og utstyr som forenkler reparasjoner eller optimal bruk av maskinen din.

Linhai er en produsent som har produsert motorer og utstyr siden 1950-tallet i ulike omfang og retninger. Selskapet er kinesisk og har med suksess produsert to- og firetaktsmotorer for arbeidsutstyr, generatorer, pumper og kjøretøy i størrelser fra 20 til 700 kubikk gjennom årene.

I Norden har Linhai solgt firehjulinger siden begynnelsen av 2000-tallet og har oppnådd betydelig suksess når det gjelder salgstall med sine rimelige 300cc-maskiner med både to- og firehjulsdrift. Bare de siste årene har Linhai tatt store steg når det kommer til stabilitet hos generalagenter og fått ny fart i utviklingen av modellprogrammet og teknologiutvalget for å matche andre store aktører i markedet.

I dag har Linhai et bredt utvalg av ATV- og UTV-modeller som spenner fra enkle og rimelige inngangsmodeller i deres 300 4x4 og 300 Promax-modeller som er rimelige både i pris og størrelse, men som også har utvidet seg til å tilby toppklassemodeller med moderne funksjoner som elektronisk servostyring og drivstoffinnsprøytning, digitale skjermer og on-demand firehjulsdrift på de større modellene.

Hos ATVPRO har vi lang erfaring med Linhai ATV og kan hjelpe deg med mange reservedeler og tilbehør slik at du kan servicere og reparere maskinen din for å kunne bruke den maksimalt i lang tid fremover.

Populære Linhai Deler
Filter (0)
Viser 20 produkter
Viser 20 av 20 produkter