Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

SEGWAY

Segway er en kinesisk produsent av alt fra ATV og UTV kjøretøy til personlig transport og elektriske scootere. Navnet Segway ringer sannsynligvis en bjelle med mange som deres ikoniske, selvbalanserende passasjertransportkjøretøyer som ble umåtelig populære blant kjendiser og andre profiler på begynnelsen av 2000-tallet. Segway har de siste årene utvidet sin portefølje til å omfatte mange typer kjøretøy, med Segway Powersport-segmentet som et av de siste tilskuddene til familien.

I vårt brede utvalg av reservedeler og tilbehør til Segway ATV & UTV finner du alt du måtte trenge for å reparere eller utstyre maskinen din for nye eventyr.

Søk etter de riktige delene til din Segway med vår reservedelsvelger og få forslag til mengder av passende tilbehør og reservedeler.

For Segway tilbyr vi en rekke reservedeler, serviceprodukter og utstyr som forenkler reparasjoner eller optimal bruk av maskinen din

Segway Powersports ATV- og UTV-segment så dagens lys i Noden rundt 2020/2021 da de første ATV-modellene Snarler AT6 og AT6L (Long) landet hos forhandlere og begynte å komme ut til kundene i høyt tempo. Mottakelsen av Segways modeller har vært overveiende positiv og Segway har hatt sterke salgstall fra starten, moderne teknologi, gode priser og flott utseende har nok vært medvirkende årsaker til at modellene har vært populære fra lanseringen, det faktum at navnet har vært et kjent merke i mange år har sikkert også bidratt til suksessen.

I flere av sine modeller har Segway teknologi som vi ikke har sett fra andre firhjulingsprodusenter før i form av app-teknologi og har hintet fra før de første modellene i det hele tatt ble lansert at det vil komme en hybrid drivlinje som ved lansering vil bli den første drivlinjen på ATV- og UTV-modeller som kombinerer bensin og elektrisk motor for det som på papiret ser ut som virkelig imponerende ytelsestall.

I tillegg til sine ATV-modeller har Segway også UTV- og SXS-modeller ved navn Fugleman og Villain som, selv om de ble noe forsinket i lanseringen, nå har begynt å rulle ut og bidrar til at Segway har etablert seg som en seriøs aktør med et bredt spekter av modeller som passer alle, uansett om du er ute etter en maskin til jobb, fornøyelse eller begge deler.

Hos ATVPRO kan vi hjelpe deg med mange reservedeler og tilbehør til din Segway slik at du kan servicere og reparere maskinen din og bruke den maksimalt i lang tid fremover

Populære Segway ATV & UTV-deler
Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter