Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

ROUGHWORX

Oppdag kraften til å ta deg videre - Roughworx Winches, det ultimate valget for ATV- og UTV-kjøretøyer. Vi er stolte av å tilby robuste og pålitelige vinsjer som er skreddersydd for å møte behovene til alle de eventyrlystne quad-entusiastene der ute.

Med fokus påå ytelse og pålitelighet, Roughworx Winches har bygget et rykte som et merke som står for kraft og holdbarhet. Vinsjene våre er konstruert med presisjon og produsert med materialer av høy kvalitet for å sikre langvarig ytelse, uansett hvilken utfordring du står overfor.

Enten du er på utkikk etter adrenalinpumpende eventyr i gjørma, trenger å pløye området ditt med ATV-en eller frakte tømmerstokker til tømmergården, har Roughworx Winches den perfekte vinsjen for dine behov. Vårt utvalg inkluderer forskjellige modeller og kapasiteter, alle designet for å levere kraft i verdensklasse når du trenger det mest.

Vi forstår at hver ATV er unik, og det er derfor Roughworx Winches tilbyr et omfattende utvalg av deler og tilbehør som lar deg tilpasse vinsjen til dine spesifikke krav. Enten det er ekstra kabler, vinsjmonteringssett eller fjærkontroller, vi har alt du trenger for å optimalisere opplevelsen din.

Roughworx-vinsjer - hvor styrke møter pålitelighet og verdi. Gi quad-en din kraften den fortjener og utforsk ethvert terreng med tryggheten av å vite at du har en vinsj klar for enhver utfordring.Filter
27 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 27 produkter
Viser 27 av 27 produkter